SHOWROOM
AWR afbouwsystemen, Plafonds en Wanden, heeft als een van de weinige afbouwbedrijven in de regio een eigen showroom. In Zuid-West Nederland – waar wij onze meeste klanten hebben – is dit vrij uniek.

Een showroom is voor u een uitstekende mogelijkheid om kennis te maken met verschillende mogelijkheden, toepassingen, kleuren en materialen. Tevens kunt u diverse merken met elkaar vergelijken.
Kortom, een bezoek aan onze showroom is de moeite waard. Deze is van maandag tot en met zaterdag te bezoeken op afspraak.

Aluminium

De sfeer in een badkamer wordt op het eerste gezicht bepaald door de tegels en het sanitair.

Met de juiste keuze uit de aluminium plafondcollectie van Luxalon kunt u uw plafond de uitstraling geven die past bij uw badkamer. Luxalon-plafonds zijn gemaakt van hoogwaardig gecoat aluminium en daardoor absoluut vochtbestendig. Ze zijn dus bij uitstek geschikt voor toepassing in vochtige ruimtes.
Maar ook voor de overige ruimtes is een Luxalon-plafond de meest praktische oplossing. Het kleurenpalet telt in totaal 50 kleuren en de lamellen zijn in diverse breedtes verkrijgbaar. Hiermee kunt u eindeloos combineren tot de ideale situatie voor uw persoonlijke wensen.

In onze showroom kunt u uitgebreid kennis maken met de Luxalon-producten.

 

Zomaar een paar kleuren uit de collectie van Luxalon.

 

Klik hier om terug te gaan naar plafonds