SHOWROOM
AWR afbouwsystemen, Plafonds en Wanden, heeft als een van de weinige afbouwbedrijven in de regio een eigen showroom. In Zuid-West Nederland – waar wij onze meeste klanten hebben – is dit vrij uniek.

Een showroom is voor u een uitstekende mogelijkheid om kennis te maken met verschillende mogelijkheden, toepassingen, kleuren en materialen. Tevens kunt u diverse merken met elkaar vergelijken.
Kortom, een bezoek aan onze showroom is de moeite waard. Deze is van maandag tot en met zaterdag te bezoeken op afspraak.

Plafonds

 

Een plafond wordt vaak letterlijk en figuurlijk over het hoofd gezien. Geheel onterecht want een plafond kan een ongekend effect hebben op de totale uitstraling van een ruimte. Met de juiste keuze van materiaal en kleur voor uw zoldering zorgt u ervoor dat een kamer écht af is.
AWR afbouwsystemen heeft een groot assortiment plafonds van verschillende materialen: hard mineraal, zacht mineraal, gips, aluminium of hout. Wij hebben het allemaal.
Bovendien leveren wij alleen de gerenommeerde merken waardoor u gegarandeerd bent van topkwaliteit. Merken die wij vertegenwoordigen zijn onder andere: ( klik op onderstaande voor meer informatie over de produkten)

 

LUXALON - ARMSTRONG - ROCKFON - RIGIPS - PLANKETT