SHOWROOM
AWR afbouwsystemen, Plafonds en Wanden, heeft als een van de weinige afbouwbedrijven in de regio een eigen showroom. In Zuid-West Nederland – waar wij onze meeste klanten hebben – is dit vrij uniek.

Een showroom is voor u een uitstekende mogelijkheid om kennis te maken met verschillende mogelijkheden, toepassingen, kleuren en materialen. Tevens kunt u diverse merken met elkaar vergelijken.
Kortom, een bezoek aan onze showroom is de moeite waard. Deze is van maandag tot en met zaterdag te bezoeken op afspraak.

Hout

 

AWR afbouwsystemen heeft ook een groot assortiment houten plafondpanelen. De panelen zijn vervaardigd van hoogwaardige materialen. Bovendien zijn ze vochtbestendig waardoor ze geschikt zijn voor diverse toepassingen.
De panelen zijn dan niet omtrokken met een folie maar gespoten. Hierdoor kunnen ze zeer gemakkelijk in iedere gewenste kleur geschilderd worden. Verder zijn ze niet alleen geschikt als plafond maar kunnen ze ook dienen als wandlambrisering.
In het houten panelenplafond kunnen halogeen spotjes verwerkt worden. Tevens zijn ze zeer fraai af te werken met een sierlijst om de overgang van muur naar plafond extra cachet te geven.

 

 

 

 

 

Klik hier om terug te gaan naar plafonds