SHOWROOM
AWR afbouwsystemen, Plafonds en Wanden, heeft als een van de weinige afbouwbedrijven in de regio een eigen showroom. In Zuid-West Nederland – waar wij onze meeste klanten hebben – is dit vrij uniek.

Een showroom is voor u een uitstekende mogelijkheid om kennis te maken met verschillende mogelijkheden, toepassingen, kleuren en materialen. Tevens kunt u diverse merken met elkaar vergelijken.
Kortom, een bezoek aan onze showroom is de moeite waard. Deze is van maandag tot en met zaterdag te bezoeken op afspraak.

Zacht mineraal

Zacht mineraal is een steenwolproduct dat wordt samengeperst tot een plafondplaat met een goede draagkracht. De plafondplaat blijft hierdoor mooi recht en stabiel. AWR afbouwsystemen levert mooie zacht mineralen plafonds van Rockfon.

Rockfon plafondpanelen combineren technische prestaties met vorm en functie. Deze panelen staan bekend om hun uitstekende akoestische eigenschappen. Hierdoor ontstaat een fijn woon-, werk- en leefcomfort in iedere gewenste ruimte.

Door de toepassing van onbrandbaar steenwol zijn deze panelen zeer brandveilig. Daarnaast zijn ze milieuvriendelijk en volledig recyclebaar. Tenslotte zijn de panelen duurzaam en vormvast zodat u er jaren plezier aan kunt beleven. Omdat het oog ook wat wil zijn er diverse afwerkvliezen leverbaar in mooie kleuren.

 

Klik hier om terug te gaan naar plafonds