SHOWROOM
AWR afbouwsystemen, Plafonds en Wanden, heeft als een van de weinige afbouwbedrijven in de regio een eigen showroom. In Zuid-West Nederland – waar wij onze meeste klanten hebben – is dit vrij uniek.

Een showroom is voor u een uitstekende mogelijkheid om kennis te maken met verschillende mogelijkheden, toepassingen, kleuren en materialen. Tevens kunt u diverse merken met elkaar vergelijken.
Kortom, een bezoek aan onze showroom is de moeite waard. Deze is van maandag tot en met zaterdag te bezoeken op afspraak.

Wanden

Niet alleen voor plafonds zijn er verschillende mogelijkheden wat materiaal- en kleurkeuze betreft. Ook voor wanden zijn er talloze oplossingen te bedenken. AWR afbouwsystemen helpt u graag bij het maken van U keuze, en het ontwerpen van een plan van opzet.Zo leveren wij, metal stud wanden, Askon systeemwanden en schuifwanden. Wij lichten u graag voor waarbij wij uiteraard goed luisteren naar uw wensen. Pas dan kunnen we tot de beste keuze komen. En wij zijn pas tevreden als u dat bent. ( klik hieronder voor meer informatie )    

 

MS WANDEN                ASKON WANDEN                SCHUIFWANDEN